Certificări și
acreditări

La Energo Power, suntem certificați de ANRE pentru toate lucrările electrice până la 20kV și implementăm un sistem integrat de management conform standardelor ISO.

Certificări

Acordăm o importanță deosebită certificărilor și autorizațiilor, întrucât acestea reflectă angajamentul nostru față de calitate, siguranță și conformitate.

Beneficiile deținerii certificărilor noastre sunt:

Respectarea reglementărilor: Având certificările necesare, ne asigurăm că suntem în conformitate cu toate reglementările și cerințele legale specifice domeniului energiei electrice. Acest lucru ne permite să operăm în mod legal și etic, respectând toate normele și standardele în vigoare.

Siguranță și conformitate: Certificările noastre confirmă faptul că respectăm toate reglementările și standardele de siguranță în industria energiei electrice. Suntem dedicați asigurării unui mediu de lucru sigur și protejării sănătății și securității atât a angajaților noștri, cât și a clienților noștri.

Experiență și competență: Prin certificările noastre, demonstrăm că avem experiență și competență în proiectarea și execuția diferitelor tipuri de lucrări electrice. Lucrăm cu profesionalism și eficiență, asigurându-ne că livrăm rezultate de înaltă calitate în fiecare proiect.

Responsabilitate socială și de mediu: Prin implementarea sistemului de management de mediu și conformitate cu standardele ISO, ne asumăm responsabilitatea față de mediul înconjurător. Suntem dedicați protejării mediului și minim

Calitate superioară: Certificările noastre demonstrează angajamentul nostru față de calitatea serviciilor pe care le oferim. Ne asigurăm că proiectele noastre sunt realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, asigurându-ne că clienții noștri sunt complet satisfăcuți.

Încredere și reputație: Certificările noastre consolidează încrederea clienților noștri în capacitatea noastră de a livra proiecte de succes. Suntem recunoscuți ca un partener de încredere și profesionist în domeniul infrastructurii electrice.

Cere ofertă

Solicitați acum o ofertă personalizată pentru serviciile noastre de lucrări electrice! Contactați-ne pentru a beneficia de expertiza noastră în domeniu și pentru a vă asigura o infrastructură electrică fiabilă și eficientă energetic.