Carieră
EnergoPower

Energo Power este o companie românească înființată în 2007, dedicată oferirii de servicii inovatoare și de înaltă calitate în domeniul infrastructurii energetice.

Referent achiziții

Poziția implică analiza și identificarea furnizorilor, negocierea contractelor, pregătirea cererilor de ofertă și urmărirea comenzilor de achiziție. Cerințele includ experiență în achiziții, studii superioare tehnice și cunoștințe de operare PC. Beneficiile includ pachet salarial atractiv, bonusuri, prime de sărbători și tichete de masă. Condițiile de lucru includ acces la cafea, ceai, snacks-uri, telefon mobil și laptop.
Tip job: Full-time

Inginer ofertare

Poziția implică studierea documentației, întocmirea ofertelor și participarea la negocieri. Cerințele includ experiență, studii superioare tehnice și cunoștințe de devize și limba engleză. Beneficiile includ salariu atractiv, bonusuri și tichete de masă. Condițiile de lucru includ cafea, ceai, snacks-uri, telefon mobil și laptop.
Tip job: Full-time

Manager de Proiect

Poziția implică planificarea strategică, coordonarea resurselor, monitorizarea progresului și asigurarea realizării obiectivelor stabilite. Vei colabora cu membrii echipei și cu alte departamente din organizație pentru a asigura alinierea cu obiectivele generale și pentru a aborda orice obstacole sau probleme apărute pe parcurs.
Tip job: Full-time